Persoonlijke update

Nou, poging twee dan maar. Ik had dit artikel al eens getypt, maar het is helemaal verkeerd opgeslagen aaarghh. Ah, ik vertel jullie graag opnieuw wat er speelt. Dit artikel komt pas – voor mij – over een maand online (even trots op mezelf dat ik al zo veel vooruit heb gewerkt), dus grote kans dat er dingen tegen die tijd niet meer zo belangrijk zijn, maar voor nu is het voor mij belangrijk.

Het is vandaag maandag 28 augustus. De laatste dag van mijn zomervakantie. Morgen begint school weer. De stress. Gelukkig heb ik wel echt een ontzettend leuke zomervakantie gehad waar ik jullie graag iets meer over vertel.

De eerste week was ik gewoon thuis, maar ik heb genoeg leuke dingen gedaan. Ik heb enkele keren afgesproken, ben naar de Efteling geweest, wezen shoppen in Antwerpen, uitgegaan. Genoeg leuks dus. Ook heb ik me voorbereid voor het avontuur wat later die week op me te wachten stond: een weekje naar Italië.

Over dat weekje heb je alles kunnen lezen in dit blogbericht (het werd uiteindelijk een ontzettend leuke blogpost, zeker de moeite waard!). Na een heerlijk weekje zon, zee en strand in Italië zijn we meteen doorgereden naar Bosnië, want daar woont onze familie.

img_8763

En de temperaturen daar, niet normaal! We hadden net zo goed gewoon in Bosnië vakantie kunnen houden, het was er namelijk veel warmer dan in Italië. Iedere dag was het er minstens 35 graden, met één dag zelfs 40. Ik hou van de zomer en warmte, maar dit gaat mij ook wel een beetje ver.

Na iets langer dan 1,5 week reden we weer met de auto terug naar huis en dat weekend had ik meteen weer een logeerfeestje! Ik had mijn vriendinnen ondertussen 3 weken niet meer gezien, dus ik had ze best wel heel erg gemist haha. De vijfde zomervakantieweek heb ik niet zo veel gedaan. Veel vooruit gewerkt voor mijn blog en uitgerust.


De allerlaatste week ging ik met 10 andere meiden een weekje naar Renesse op vakantie (vakantie nummer 3 alweer, oeps)! Het is geen Lloret de Mar of Blanes, maar ik was daar met mijn vriendinnen en dat vond ik het belangrijkste. Het was een ontzettend leuke, gezellige week waarin ik nog meer van dat stelletje meiden ben gaan houden (als dat al mogelijk was).

img_8830

En nu zit ik hier alles te herbeleven met in mijn achterhoofd dat ik morgen alweer naar school moet. Nu stelt morgen niet zo veel voor, alleen boeken ophalen en foto’s maken. Woensdag, dan begint het echt. Ik vind het ontzettend spannend en ook wel eng, maar ik ga gewoon mijn best doen. En dan hoop ik jullie in juni te kunnen mededelen dat ik geslaagd ben voor mijn vwo diploma:).

Oh en nog een leuk nieuwtje: ik heb weer een bijbaantje! Ik weet niet of ik het toentertijd had verteld, maar in maart moest ik helaas stoppen bij de Albert Heijn. Het heeft eventjes geduurd (o.a. doordat ik dus zoveel op vakantie was dat ik niet kon werken), maar ik heb wel weer eindelijk werk. Het is niks spannends, het is gewoon kassawerk, maar ik heb gewoon het werken gemist. En wat ik het meest heb gemist is mijn eigen geld verdienen, afhankelijk zijn van je ouders is niet zo heel erg leuk namelijk.

Poeh, dat is een heel verhaal! Hoe is het met jullie?

Tot snel!

Liefs,

Melisa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s